Thursday, April 14, 2011

Apa Aku Nak buat ni??

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Semua.

Entri kali ini tentang masa depan blog aku ini. Aku sekarang ini menghadapi sedikit masalah dalam mengawal blog aku ini..
Pening-pening, aku sebenarnya malas nak cerita tentang perkara ini kepada umum. Kang lagi pening, tapi bila difikirkan.. Biar la, janji blog aku update.. hahahaha..

Sekarang ini aku manage 4 blog.. 
Sebelum ini, aku dah berhenti menulis untuk blog lucu antarabangsa aku.. Kiranya ada 5 sebelum ini..

Sekarang yang tinggal

  • blog ini : Paling aku sayang sebab dah lama bersama aku.. Entah dia sayang aku tidak ni.. hehe
  • blog akumizi : Sayang juga ini, sebab domain sendiri.. hehehe
  • blog contest : rasa nak stop juga.. tak pernah menang langsung blog ni. huhu
  • bloglist : hehe, tak perlu update pun.. saja nak promosi. hehe
Blog akumizi tu pada mulanya aku cuma nak tulis tentang diri aku ja. Tetapi setelah difikirkan.. Bila la nak maju kalau asyik pasal diri aku ja. Kena buat pelbagai entri dalam blog akumizi tu..baru la maju.. Sebabnya blog tu lagi penting dari blog ini.. setahun sekali kena bayar tu.. 

Aku asyik duk update dekat blog ini ja, sebabnya.. Blog ini blog pertama aku dan Follower pun dah ramai..lagipun aku dah serasi dengan blog ini.. hehe.. Terpikir juga, nak stop terus blog ini.. Tapi asyik tak jadi ja.. Aku tulis,bila nak publish.. cancel balik.. Tak sampai hati pula nak berhenti menulis kat blog ni..

Dalam draf blog ini pun banyak tak publish lagi, duk fikir.. nak publish pakai blog ini.. atau Blog akumizi.. Pening-pening.. 

p/s: update juga akhirnya.. hahaha

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

12 komen:

darxniq said...

pakai la blog akumizi tuh..hahahahaa...

btw..catik siot template nih..rasa aku nk tukar sebijik cam nih..

Orang Kampung said...

@darxniq mmg aku nk pkai blog akumizi tu, tapi nk lpaskn blog ni xsmpai hati.. lgipun mudah d jga.. cehh.. tmplate hng dh comel dh.. haha

WakafKita11 said...

hehehe.. manage je sume blog skli.. tp lw xnk jgk, stay blog akumizi dgn ni dh la..

Orang Kampung said...

@WakafKita11 hihi.. msih dlm delema ni.. hehehehe

Jue said...

gilir2 la aok, minggu ni blog ni, next wk blog akumizi:D

AYuNG said...

perghh..bnyak nya belog..larat ker layan suma nih?? hihi:D

P/s: ayung folo kamu kat twitter...:D

decrewz said...

Bro.. kalau minta pendapat Jai la.. Kalau bro x berapa nak update blog ni dan nak tutp, elok bro guna theme ni dalam blog akumizi.. Theme blog ni cantik dan ringan..

A y e s h a Ramlee said...

samalah belum pernah menang lagi mana2 games dlm belog ni.. kunjungan dari blogger girl a.k.a ayesha ramlee di cintajodohkahwin..

eyjalukman said...

aq rasa kan , blog ni kott .
cz ni kan first blog ko , so mesti bnk kenangan .
ehh, nk letak url blog ko g mana nihh kt bloglist aq ?

Maya Mayana said...

hmmm banyak nye blog..saya satu pn dh berat nk handle n pastikan berupdate..hehe...tgok masa yg kita ada la kan :)

azizulazami said...

Bro..jangan stop la semua blog2 bro tu..teruskan jer..untuk followers tu bro leh copy paste jer ke blog2 yg lain..
lagi satu bro, nak tanya kat bro..blog akumizi.com tu, saya nak masuk tak dapat,setiap kali kena masuk ke cache baru leh masuk..pastu nak komen pun sama, masih ada masalah ke bro? tapi saya tengok ramai jer yg boleh komen..

cityiklan said...

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia
Watey Blog