Tuesday, April 12, 2011

Jaga-jaga dengan Follower ke 193 aku.

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Semua.

Sebelum aku nak bermula dengan lebih detail lagi.. Eloklah aku beritahu kenapa aku pilih follower 193..
Sebenarnya, aku pun teringin juga nak review blog follower aku. Selalunya orang pilih follower bernombor 1,11,111 dan seumpamanya. Tapi aku pilih 193.. tak cantik langsung kan angka tu.. hehe.. Kalau nak tahu, 193 tu nombor rumah aku kat kampung..

Tujuan utama aku memang nak review blog follower aku tu.. Tapi agak mengecewakan.. Follower 193 aku tu, tak letak blog dia. Mungkin dia tak tahu kot. hehe..


m.faizal_hashim??? Aku macam pernah dengar nama budak ni. Rasanya dia pun macam dah follow aku..
Jadi aku pun tengok lagi follower aku.
Dan aku jumpa follower seakan follower 193 aku tu..

Memang gambar sama pun.. Nama pun lebih kurang.. Kalau betoi orang yang sama, memang rajin betoi follow blog aku.. Teharu aku.. hehe

Tapi aku belum puas hati lagi dengan kajian aku ini sebab tak dapat blog dia lagi.
Jadi, aku terjah tempat kebanyakkan blogger baru dan lama tinggalkan link blog diaorang iaitu Forum Syoknyerblogging..

Dan aku telah jumpa ni

http://syoknyerblogging.com/member.php?action=profile&uid=1348
http://syoknyerblogging.com/member.php?action=profile&uid=686
Klik link bawah gambar tu untuk lebih detail.

hahaha.. ada 2 juga profile dalam forum ini.. Sebab Signature dia sama ja..

Jadi, aku telah hampir ke penghujungnya menyelidik kes ini..  kerana dah ada link blog kat signature tu..
2 Blog juga ada. asyik-asyik 2.. hehe..

1- http://jommasukblog.blogspot.com/
2- http://fkdream.blogspot.com/

Bila ditengokkan blog tu, rupanya aku dah letak dalam bloglist aku.. patut macam kenal..

Adehh.. bertambah pening lagi aku.. Bukan 2 ja ni.. lebih lagi ni.
.
Tengok ni, aku amik blog http://jommasukblog.blogspot.com/

Ni pula dari blog http://fkdream.blogspot.com/
Lokasi pun ada 2, Dungun dengan Port Dickson.
Opps, Kenapa aku kata lebih?
Cuba tengok balik gambar ini.. Nama sama dah, gambar pulak lain..

Dan tengok pulak gambar ini.. Gambar profile sama, tapi nama pula lain..


Semua lain tu.. tak kan sampai 4 akaun google dia..

p/s: aku pun pening..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

31 komen:

mUm_tAz said...

Jangan pening-pening ye... Elek2..chill down..

Dekcik said...

ingat kan ape tdi..rajin pg cri sape owg 2..

aRa Naz said...

waaa...peminat kott..hehee..=_=

Are RicH K said...

rajin bebenor wat kajian 2.. haahah

Jue said...

cane nak join csi ni, blom pape dh pening.. haha

blogku pun faizal follow dua kali, terharu ai :)

MSOM said...

Aku follower yg ke-200 ye ye...dapat hadiah VIOS tak ni?

puteri.dyne94 said...

sabo2..
bese le 2..
secret admirer awk kowt..huhu

eyjalukman said...

amboi , kemain lagi ! haha
cntek jugak number ko pilih tu .
mcm thun aq lahir ! haha

*47!k@# said...

haha..rajin bebenor carinye..kan dah ponin.. XD

Nobita Sensei said...

ada 4 kembar barangkali.

putrifayad said...

rajin hang pi cari na...
ni yang nak wat byk acc ni..sila cari saya..hahahaha:)

Wafiy Suzly said...

gila ah smpai dua kali,huhu

Orang Kampung said...

@mUm_tAz

hehe.. ok ok.. mumtaz punya pasal, aku relek. hehe

BroZooL said...

haha..macam rancangan mencari jejak kasih plak..kalau bro dah dapat dia, bro nak wat per dengan dia..=)

uzair said...

faizal ni dio blaja kat politeknik port dickson. tapi dok terengganu. dia semester 2 kat poli PD.

Orang Kampung said...

@Dekcik hehehe.. biasa la.. nk cri kpastian.

Orang Kampung said...

@aRa Naz mmg peminat rsanya.. teharu aku..

Orang Kampung said...

@Are RicH K kajian tempatan ni.. hehehe

Orang Kampung said...

@Jue haha.. pening dh.. faizal mmg baik.. rajin dia follow kan..

Orang Kampung said...

@MSOMadeh.. VIOS pulak.. hebat btoi.. haha.. x leh janji la review ni.. takut x sempat.. hehe

Orang Kampung said...

@puteri.dyne94 haha.. mmg secret pun ni.. haha

Orang Kampung said...

@eyjalukman haha.. tahun 1993 la tu.. xkan thun 193 pulak kan.. haha

Orang Kampung said...

@Nobita Sensei haha.. 4 la kot.. entahlah..hehe

Orang Kampung said...

@putrifayad haha.. hang pun nk buat byk akaun.. buat je la..

Orang Kampung said...

@Wafiy Suzly haha.. mmg terbaik kan.. hehe

Orang Kampung said...

@BroZooL hehe.. aku nk ajaq dia cra buh blog kt profile time follow tu.. klu tak, xjdi cmnie.. hehe

Orang Kampung said...

@uzair ooo.. stdy kt port dickson..

fahrin ahmad said...

gay sial aok hahahaaatau si faizal ni jns terlupa password haha

Orang Kampung said...

@fahrin ahmad hahaha.. nasib baik aku tak terlupa.. haha

Bella said...

Bro ni mcm CSI la..

Anonymous said...

simply stopping by to say hello