Monday, January 31, 2011

LUCKY FOLLOWERS ~ SAYA MAU HADIAH




Salam 1 Malaysia..


Terlupa plak aku nk join Contest ni.. slmt aku bookmark url nya.. maklum la sibuk sgt skrg..
bila tgok2.. hari ni.. last day dia.. slmt la syaratnya ckup mudah.. msti ramai d antara hngpa semua yg dh join kan.?? kan kan kan.. hehehe..


hadiah pn lumayan.. 
rm50 tu.. utk lucky follower


topup rm10.. utk 2 follower yg bt entri yg menarik..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Sunday, January 30, 2011

Tutorial: Cara nk Tingkatkan Traffic di Alexa..



Salam 1 Malaysia..


Pasti ramai antara blogger nak tingkatkan traffic di alexa kan..
Dan pasti yg nakkan ranking yg terbaik dri alexa ni... 
klu nk tau.. Facebook adalah ranking no 1 kt malaysia diikuti dengan Google.my.


sebelum aku nk cerita caranya.. hngpa tau x mcmmna nk check ranking blog hngpa ni..
senang ja.. masuk ALEXA dlu..
bila dh masuk.. copy url blog hngpa.. contohnya 'http://ikutdanaku.blogspot.com/'  
pastu paste kan kt ruangan 'search alexa'.. yg ada gmbar kanta tu.. tekan 'search' yg petak kala oren tu..


bila dh tekan.. akn kluar la data pasai blog hngpa.. nk lgi detail.. tekan 'get detail'.. 
ermm.. pndai2 la hngpa selongkar lgi.. aku sbnarnya nk cita cara nk up kan traffic utk alexa ni.. hehe




Caranya mudah ja..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Saturday, January 29, 2011

Ada Apa dengan Google?



Salam 1 Malaysia..


Google?? Psti ramai tahu kan.. xkn xtau plak.. aku bukan nk cita pasai sejarah google ni..
tapi aku tnjuk kn pelbagai benda yg boleh buat melalui google ni..


Ok la.. tanpa mlngahkan masa yg ada ni.. aku nk kongsikan pasai google ni.. 


Bila hngpa masuk Google.. selalunya hngpa klu nk cari sesuatu tu.. hngpa akn taip benda nk cari tu kt kotak dia tu.. pastu hngpa akn klik 'Google search'.. Betoi x?? hehehe... pernah x hngpa tekan sebelah 'Google search' tu.. 'I'm Feeling Lucky'.. Xpaham apa aku merepek ni.. see this.. yg dlm kotak merah tu..
comel x bckground aku.. hehe


Untuk memudahkn hngpa lihat benda2 yg pelik tapi benar..
aku akn permudahkn hngpa semua dgn bagi seberapa byk prktaan..

Caranya mudah.. copy perkataan aku bgi tu.. dan paste kn ruangan kotak search tu..
pastu, tekan 'i'm Feeling Lucky'.. dan lihat hasilnya.. mudah kan.. heehehe..

Antara Perkataannya..

  1. find Chak Noris -> lihat jwpn yg Google bgi tu.. hahaha

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Friday, January 28, 2011

Berani tak lawat Blog ni?

tiada kena mengena..


Salam 1 Malaysia..


Oleh kerana aku kekurangan idea nk tulis pagi2 buta ni..


jdi aku round2 la cari ilham.. haha..


Entah mcmmna aku trserempak ng 1 Blog..


blog dia simple sgt.. malas la nk cita pnjng2.. hngpa tgok la sndri..


Amaran: Yg penakut tu jgn la tgok.. tmbh2 time pagi2 buta cmni.. hohoho


LAYAN


p/s: tgok smpai abih x?? hahaha

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Thursday, January 27, 2011

Tutorial: Cara ubah Nama Posting kepada Gambar..



Salam 1 Malaysia..


Kali ni aku nk ajaq hngpa pasai cara nk ubah nama posting kepada gambar.. hihhihi..


Kalu hngpa xpaham apa aku cakapkn ni..
tgok gmbar ni.. 

Yang tu la aku maksudkn.. aku punya dia tulis 'Dicatatkan oleh'.. ada sstngah tu dia tulis 'posted by'... dan ada juga yg mngubahnya ikut kpala masing2.. selepas prktaan tu, ia akn naik nama kita (yg kita guna time kita brblog ni).. mcm aku.. 'Orang Kampung'...  hehehe.. 

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Lebih Muatan Part 2



Salam 1 Malaysia..


oleh sbb trlampau byk gmbr.. jdi trpksa la buat part by part.. hehehe..


ni Part 1 nya..


Kt bwah ni, part ni nya..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Wednesday, January 26, 2011

Lebih Muatan



Salam 1 Malaysia..


aku hnya nk kongsi gmbar ng hngpa semua ja pasai tajuk entri aku ni..


Layan..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Tuesday, January 25, 2011

Yes,.. Blog aku dh ada Sitemap..



Salam 1 Malaysia..


Punya la lama aku cari cara nk buat sitemap ni.. baru la aku dpt buat..
alang2 dh leh buat.. aku pn apa lgi, tringin la nk ajaq kt hngpa smua..
nmpk cam senang.. tapi susah jugak.. tapi bila dh leh buat, aku rasa senang ja..


Jdi, hngpa ikut ja cara aku ni.. aku ajaq 1 per 1.. opss.. tgok dlu sitemap aku..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Sitemap

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Monday, January 24, 2011

Tutorial: Cara nk Gerakkan Judul Tab di Blog



Salam 1 Malaysia..


Bagi yg pernah dtg blog aku ni.. msti hngpa merasa byk kelainannya.
Sbbnya aku sudah ubah tmplate aku.. n aku pn cerita pasai apa aku ubah tmplate aku ni.. semuanya aku cita di SINI.. 


Skrg ni aku sgt sbuk, jdi xdak byk masa utk brblog lama2.. wlpun apapun, aku kn post pling kurang 1 post stiap hari.. 


Ok, berbalik pda tajuk aku ni,.. Tutorial ni aku buat sbb pda msa yg sama ni, aku pn tgah nk buat.. 
sblum ni, kt tmplate lama aku, aku dh buat.. tapi bila tukar tmplate... dh xgerak dh.. jdi, apa salahnya aku buat 2 dlm 1.. mngajar n mmbuat skali.. klu aku buat mnjdi.. pasti hngpa pn mnjadi.. 


Ok.. pnjg2 plak cita..aku start skrg..
klu x tau apa judul tab tu.. tgok gmbar ni.
hrap nmpk.. kta ujung belah kiri atas tu..




Pertama

  1. Login ke Blog hngpa, pastu klik  Layout/Reka Letak.

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Sunday, January 23, 2011

18SX!! Lagi Cerita Panas Ariel dan Luna



Salam 1 Malaysia..


benda ni dh lma.. tapi ada pulak yg baru.. 


nk tau yg baru pasai ariel dan luna ni.. 


tnggu..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Cara Nak Ubah Icon Favicon utk Blog



Salam 1 Malaysia..

agknya belum trlmbt lgi aku nk post benda ni wlupun dh ramai yg tahu.. 
aku trgerak hati nk buat tutorial pasai ni sbb aku pnya tmplate blog aku dlu aku ubah icon favicon nya..


jdi, aku trpksa la buat lgi sbb ianya ilang plak..


jdul gerak2 kt tab aku pn dh x brfungsi.. jdi tu lain kali la aku try ajar.. hihi..


ok.. sblum nk pnjng2 lgi, tau x icon favicon tu.. icon favicon tu. yg huruf B tu (mcm gmbar yg atas tu).. susah plak nk explain.. nah tgok gmbar ni.. blog aku sblum d iubah icon faviconnya..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Saturday, January 22, 2011

Fakta-fakta menarik dunia part 6



Salam 1 Malaysia..


rasanya di yg terakhir la.. dh byk episod dh.. hihihi


ni yg part yg lama2..


Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, n Part 5.


JOM sambung baca.. hihi..


1. Secara harfiah kita boleh menghipnosis seekor ayam dengan memegangnya dan kemudian melukis satu garisan di atas tanah berkali-kali.  Ayam tersebut akan berada di tempat tersebut selama mana yang kita kehendaki.
  
2. Bebiri akan berbunyi baa kambing berbunyi maa. Sesungguhnya , suara mereka berbeza.
  
3. Seekor siput mempunyai 25000 gigi, betul bacaan anda tadi dua puluh lima ribu.
  
4. Tikus boleh jatuh menegak setinggi 12 kaki tanpa cedera. Tikus boleh melompat sehingga 12 inci.
  
5. Ada cacing pita akan makan diri sendiri jika tidak dapat mencari bekalan makanan.

6. Burung helang boleh membunuh anak rusa dan kemudian membawanya terbang . 

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Friday, January 21, 2011

Tukar Template yg Simple pulak.

Salam 1 Malaysia..


Aku dh tukar template blog aku..
dlu blog aku lebih kurang cmni.. 



aku dh serabut ng template lama aku ni..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Wednesday, January 19, 2011

Fakta-fakta menarik dunia part 5



Salam 1 Malaysia..


bertemu lgi dlm entry aku mngenai fkta yg mnarik kt dunia ni..


bgi yg baru ja baca ni.. hngpa boleh jugak baca entri yg lepas2 pasai ni..


Part 1, Part 2, Part 3, n Part 4..


Ok.. smbungan nya di sini.. layann.. 


*.  Burung belatuk boleh mencatuk dua puluh kali dalam masa satu saat..

*. Lipas boleh hidup selama sembilan hari tanpa kepala sebelum ia mati kelaparan.

*. Harimau bukan hanya mempunyai bulu yang berbelang malahan kulit nya juga berbelang.

*. Burung penguin jantan akan mengeram  sebiji telur yang ditelurkan oleh pasangannya, Semasa tempoh dua bulan ia tidak  makan dan akan   hilang 40% dari berat badannya

*. Kumpulan angsa akan berjalan dalam garisan panjang, terbang dalam bentuk V.  Semasa seekor angsa mengepak ini akan meningkatkan daya untuk lain yang  mengikut, malah lebih 70% daya penerbangan jika dibandingkan terbang bersendirian.

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Tuesday, January 18, 2011

Fakta-fakta menarik dunia part 4



Salam 1 Malaysia..


Sebelum ni aku dh post pasai fakta2 menarik ni smpai part 3 dh..


ni yg lama nya.. part 1, part 2 n part 3..


Ok.. smbung mmbaca ttg fakta mnarik ttg dunia strusnya d sni.. chayok2..


*Ulat sutera boleh memintal benang sutera sehingga 86,000 kali berat badannya dalam masa 56 hari.

*Badan akan kehilangan haba sehingga 23 kali lebih lama dalam air berbanding udara dalam suhu yang sama.

*Kucing tidak boleh merasa rasa manis.

*Pepatung hanya boleh hidup selama 24 jam sahaja.

*Mustahil anda boleh membuka mata ketika bersin.

*Lalat bergerak ke belakang ketika mula-mula terbang

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Monday, January 17, 2011

Tension tak kalau Hngpa dlm situasi mcm ni?



Salam 1 Malaysia..


Aku just nk kongsi ng hngpa smua pasai 1 video ni..


tajuk kt atas tu xdak kna mengena ng aku.. hehe..


video yg aku nk post ni pasai permainan realiti show yg femes trmasuk la kt malaysia.. iaitu

Who Wants to be a Millionaire..

apa2 pn.. tgok dlu video ni..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Perodua Bezza dikomersialkan



Salam 1 Malaysia..


Sebelum kita dh tgok pasai show perodua bezza ni kt KLIMS 2010.. Aku pn prnah cita pasai konsep kereta ni sblum ni.. ni post pasai PERODUA BEZZA tu..


dan yg berita terbaru pasai keta ni.. perodua dlm usaha nk komersial keta ni.. baca berita ni.. aku amik kt kosmo..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Sunday, January 16, 2011

Fakta-fakta menarik dunia part 3



Salam 1 Malaysia..


Meh sambung baca lgi.. 
nk baca fakta lama.. KLIK NI (Part 1) @ KLIK INI (Part 2)..


*Ulat sutera boleh memintal benang sutera sehingga 86,000 kali berat badannya dalam masa 56 hari.

*Badan akan kehilangan haba sehingga 23 kali lebih lama dalam air berbanding udara dalam suhu yang sama.

*Pepatung hanya boleh hidup selama 24 jam sahaja.

*Mustahil anda boleh membuka mata ketika bersin.

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Saturday, January 15, 2011

Fakta-fakta menarik dunia part 2



Salam 1 Malaysia..


sambungan bacaan anda.. klik ni utk part 1 nya.


*Kanak-kanak menghabiskan lebih banyak masa mempelajari tentang kehidupan melalui media terutamanya tv. Secara purata seorang kanak- kanak menghabiskan kira-kira 28 jam seminggu menonton tv, dua kali ganda lebih banyak daripada masa mereka di sekolah.

*Bahan buangan (najis) daripada seekor ayam sepanjang hayatnya boleh membekalkan tenaga elektrik yang cukup untuk menyalakan sebiji lampu mentol berkuasa 100 watt selama lima jam.

*Ayam juga akan menghasilkan telur yang lebih besar jika hari sentiasa siang.

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Friday, January 14, 2011

Silat digantikan dengan Shuflle



Salam 1 Malaysia..


Apa pendapat hngpa semua bila budaya silat yg selalu dimainkan time kenduri kahwin ditukarkan dngan shuffle..


Bagi aku, mmg x patut lgsung la.. adat, budaya kita kena jga sbgai org timur ni.. kalu bukan kita nk jaga.. sapa lgi nk jga kan.. 


x kisah shuffle itu trend ke apa.. nk ikut boleh ja.. tapi jgn smpai mnukarkan ng budaya kita yg lain.. aduh.. malas la nk taip.. lapaq la plak.. aku just nk tnjuk video yg brkaitan ng entri aku ni ja.. layan..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru

Salam 1 Malaysia..


klik gmbar kalu nk jugak.. hehe




Ni aku nk join satu kelab ni.. namanya blogger baru ..  aku berminat plak nk join kelab cam ni.. maklum la syrat nya, mmg sgt2 kena ng aku.. syaratnya.. 

  1. Blog anda mestilah mempunyai follower kurang daripada 300 orang; ->> 50 pn x smpai lgi.
  2. Buat satu entry yang bertajuk "Bloglist Istimewa untuk Blogger Baru" dan linkkan ke entry ini; -> ok bereh yg ni..
  3. Tinggalkan Link entry yang telah siap anda di ruangan komen;-->> ok ja..
  4. Tidak wajib untuk menjadi follower saya, namun saya berbesar hati jika ada yang sudi;-> kena follow ni..
  5. Tag 3 orang rakan seperjuangan anda;-->>>>>>>>>>>>>>>>ni 3 org yg aku tag..TARABASSINGkhalidahmacambaguss~O_o dan aLoNg
  6. Meminati dunia blogger dan tidak sombong.->> sudah tentu..   
p/s: hrap2 terpilih.. hehehe..



Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Fakta-fakta menarik dunia



Salam 1 Malaysia.. jom membaca.. hehe



* Sinaran kosmik daripada bintang-bintang yang berlanggar boleh menghasilkan bahan berbahaya kepada muka bumi. Saintis mendakwa sinaran itu yang juga dikenali sebagai radiasi boleh menyebabkan hidupan pupus dan menghasilkan spesis baru melalui proses mutasi (perubahan genetik).

* Apabila seseorang bercakap, secara purata 300 titisan air liur akan keluar dalam tempoh seminit iaitu kira-kira 2.5 titisan bagi satu perkataan.

* Dalam secawan kopi terdapat lebih daripada 1,000 jenis bahan kimia.

* Orang yang menggunakan tangan kanan hidup sembilan tahun lebih lama daripada mereka yang kidal.

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Thursday, January 13, 2011

Kenapa Bola Sepak dimainkan 45 Minit bagi Setiap Babak..



Salam 1 Malaysia..


Prnah x hngpa smua trfikir knapa bola sepak d main kn slama 45 minit bg separuh masa.. dan separuh lgi 45 minit juga. 


Kenapa x main 30 minit atau 1 jam ja bgi setiap babak tu.. kan nmpk lgi mudah.. 


Kalu hngpa nk tau knapa jdi cmtu, baca la lgi.. hihihi,.. aku dh tau sbbnya..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Wednesday, January 12, 2011

Cara buat Resume yg Ringkas..


Salam 1 Malaysia..

Apa komen hngpa pasai Resume ni..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Penyiasat yang hebat..



Salam 1 Malaysia..


Kali ni aku nk kongsi ng hngpa semua pasai satu filem india..
Aku pn xtau tajuk filem tu.. aku just nk kongsi pasai satu babak ni yg agk kelakar utk tontonan hngpa semua..
ni bukan cita lawak k.
tapi babak tu x mcm babak yg x jdi ja..


apa2 pn hngpa tgok dlu la..
jap g aku bgi klu kalu hngpa xnmpak apa yg klakarnya..
ok.. layann,,,..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Monday, January 10, 2011

Skyfrens Bakal penganti Facebook..


Salam 1 Malaysia..

Sebelum Facebook dilancarkan.. mcm2 laman web sosial lain yg ada..
mcm myspace, tagged, hi 5, n frienster..
tapi sejak munculnya FB.. rmai org beralih kpd FB krna byk aplikasi dlm FB tu..
smpai yg sblum tu yg bukan kaki main lman web sosial ni pn buka akaun..
mmg hebat kan FB ni..

Skrg ni.. muncul pulak satu laman web sosial yg baru.. Skyfrens nama dia..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Sunday, January 9, 2011

Facebook shut down hoax spreads like fire

Salam 1 Malaysia..


baru je aku post pasai facebook akn d tutup..
sbnarnya, tu hnya pnipuan smata mata..


ni artikel slpas artikel FB akn d tutup tu..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

FACEBOOK WILL END ON MARCH 15th!


PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.
“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”
Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.
“After March 15th the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business.”
Zuckerberg said that the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset.

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Saturday, January 8, 2011

Promosi Harga Meletup!



Salam 1 Malaysia..


kali ni, aku nk tnjukkn 1 gmbar pasai promosi kt satu pasaraya yg smmgnya terkenal kt Malaysia..


ni gmbar dia..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Thursday, January 6, 2011

Tutorial: Cara utk install Skin Transparent utk Facebook



Salam 1 Malaysia..


Kalu nk buat background atau skin utk facebook hngpa mcm facebook aku tu..


Mcm ni caranya..


First, masuk sini..
KLIK NI




Ni utk Google Chrome..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Tuesday, January 4, 2011

Tutorial: Cara nk tambahkan Icon Emotion utk Blogger..


Salam 1 Malaysia..
nk buat cmni x?? kalu nk.. ikut la caranya..
Tanpa melngahkan masa..

Ni caranya..

Masuk sini ->> KLIK NI

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Monday, January 3, 2011

Kenali diri berdasarkan Nombor..



Salam 1 Malaysia..

Berikut ini disenaraikan rahsia-rahsia dan hikmat-hikmat yang ada
disebalik sesuatu nombor. Samaada mahu percaya atau tidak, terpulanglah
kepada anda.

*1 – Satu*
Lambang keunggulan Tuhan. Nombor kemakmuran, keutuhan diri, kekuatan,
keberanian dan kekuasaan. Rumah bernombor 1 akan sentiasa makmur. Tetamu
suka datang kerana suasana yang tenteram, damai dan tenang. Kalau orang
yang bernaung di bawah nombor ini, dia seorang yang berani. Mempunyai
pendirian yang kukuh, memiliki kekuatan fizikal dan mental.

*2 – Dua*
Nombor ini bersifat pasangan seperti sejuk lawannya panas. Ia simbol
pengesahan, penyaksian, perkaitan, syarat menemukan jawapan semula jadi
dan jodoh. Bagi seseorang yang sukar mendapat jodoh, berlindunglah di
bawah nombor ini. Tidak perlu jumpa dukun atau mandi dibawah jambatan,
cukup sekadar mengingati nombor itu.
Untuk lebih mudah, ambil segelas air sejuk mentah atau air kelapa, lebih
elok air zam-zam. Tuliskan nombor 2 di luar gelas, memadai menggunakan
hujung jari. Kemudian minum, ingat nombor itu dan niatkan dalam hati
untuk mendapat pasangan. Lakukan tujuh kali atau tujuh hari
berturut-turut. Insha-Allah….tak sampai sebulan pasangan yang sesuai
akan diperoleh.

*3 – Tiga*
Rahsia akal, bijaksana, keceriaan, kesuburan, keseimbangan, pembalasan
dan penindasan.
Bernaung di bawah nombor ini menjadikan anda seorang yang pintar dan
bijaksana. Biasanya apabila hendak melakukan sesuatu pekerjaan akal akan
berkata-kata sama ada ia baik atau buruk. Boleh menjadi pencipta yang
baik tetapi bermula dengan kemusnahan. Setelah melalui beberapa
kegagalan baru menikmati kejayaan. Tapi kalau putus asa, habislah.
Mudah memiliki sesuatu kekayaan, benda, rumah, kereta atau apa sahaja
tetapi mudah pula melepaskannya. Pintar menyelesaikan setiap masalah
walaupun terlalu rumit. Seorang yang subur, mempunyai anak ramai dan ibu
bapa yang baik. Paling penting mereka ini awet muda.

*4 - Empat*
Nombor ini membawa simbol rupa bentuk, kesempurnaan, kemantapan
kedudukan, kewangan dan kehidupan. Lambang kekuasaan, kestabilan dan
lengkap. Ia stabil dan tidak mudah di ganggu-gugat atau dipengaruhi.
Kekuatan mereka yang bernombor 4 ialah mampu melihat melalui daya
imaginasi. Agakan mereka selalunya tepat dan kalau merancang,
insha-Allah berhasil. Ramai arkitek, jurutera dan pereka-pereka bernaung
di bawah nombor ini.

*5 – Lima*
Simbol kreatif, intelek, mampu mempengaruhi, pemikir, bijaksana,
pengkritik dan tahap intelekual yang tinggi. Kalau menjadi hakim, dia
akan laksanakan tugas dengan bijaksana dan dapat menyelesaikan segala
masalah, perbalahan, kerumitan dan kesusahan. Kekuatannya adalah pada
kata-kata. Mampu mempengaruhi orang lain membuat keputusan. Pandai
memujuk, merayu supaya pertelingkahan dapat dileraikan. Jika anda tidak
mampu membuat keputusan, ingatkan 5, nescaya mudah semuanya.

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Sunday, January 2, 2011

Budak Kecik Buat Breakdance Dan Shuffle

Salam 1 Malaysia..


Video ni dh lama kt youtube..


aku pn dh lama tgok video ni..


just nk kongsi ng hngpa semua..


Layan..




p/s: aku pn xpndai nk buat.. huhu

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

Saturday, January 1, 2011

Basikal Masa Depan.

Salam 1 Malaysia..



lagi gmbar..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku