Friday, April 15, 2011

Lagu Isabella Versi Seksi

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera Semua.

Siapa disini tak pernah dengar lagu Isabella??
Kalau yang kata tak pernah tu.. Nampak sangat pembohongnya.. hehe

Isabella adalah lagu yang dinyanyikan oleh Amy Search.. Ciptaan Bob Lokman kalau tak salah aku la.. hehe..

Sebenarnya lagu isabella yang aku nak tunjukkan ni versi dangdut kot..Aku pun konfius.. Nak selamat dan nak lebih gempak sikit, aku buh versi seksi.. Sebabnya Penyanyinya Seksi bangat.. hehe..

Dalam duk menulis ni, terjumpa pula 1 lagi versi yang lain dari lagu asal isabella.. yang ni tak seksi la.. hehe

Jadi aku tak nak buat entri banyak-banyak kali.. Aku tunjukkan 2 2 video tu kat sini la..

Versi Seksi
Versi ke dua

Nak test poll jap.. hehe


create free polls | comment on this

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

15 komen:

tarabassing said...

aku tetap suka versi asalnya. tiada yg setanding versi asal, mampu menusuk betul2 di hati & meninggalkan kesan dramatik.

decrewz said...

Kat ofis xleh nak view video.. Nanti terjah balik guna lappy sendiri.. :)

Jue said...

giler aiii versi seksi tu.. ades.. apepun amy nyanyi tetap best

eyjalukman said...

ahh ,
aq tk bole bukak .
huhu

Esempoi said...

versi asal la best..
hehe

mcm ni lah said...

i follow you

fahrin ahmad said...

berdarah idung sial tgk bhahahah..batal pose hari ni

QUEENPINK said...

salam

jom join ga saya.

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

dah dapat hadiah saya untuk contest saya dahulu...?

AiMaN said...

nak tgk org nyanyi ke nk tgk ehem2?? hahahaha

SyedGraphiX said...

versi asal lg best. haha

Firdaus Kasim said...

aq x suka betul la lagu yg dah di ubah2 nie

Entri best:
Apa Itu SPAM?

saya_arief said...

nak berdarah idung jugak.
hahaha.

Ahmad Haziq Azlan said...

dasyatnya~~~

cityiklan said...

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia
Watey Blog

Mr Rileks said...

waduh2.. gawat sih... kok hilang 10% puasa saya mas... hahaha...