Wednesday, April 6, 2011

Model dengan Jurugambarnya [18sx]

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera semua.

Entri kali ini, aku nak cerita tentang kisah seorang model dengan jurugambarnya.
Amaran: Ini hanya untuk tontonan orang dewasa. Yang kurang dewasa tu, p main jauh-jauh.. hehe..

Ok, Aku start ceritanya.
Pada suatu hari yang indah, burung-burung berkicauan riang..
Dengan cuaca yang begitu sangat-sangat memuaskan.. Adegan tangkapan gambar diadakan diatas sebuah bangunan..
Model yang diberi nama Amalina begitu pandai mengayakan aksinya. Dan tak kurang hebatnya skill oleh jurugambar yang snap gambar-gambar untuk dibuat cover majalah ujang.

Malas nak taip.. tengok gambar pula.. hehe

Selamatkah mereka berdua ini..
Try semak di rumah mereka.

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

3 komen:

Anonymous said...

Sengal ny hang ni..HHAhahahaha..
tidaaaaaaaaaaaaaaaaaak,sungguh memalu kan..

Orang Kampung said...

@Anonymous hihi.. sja suka2.. huhuhu

malaymind said...

bagus entry ni...