Monday, April 11, 2011

[Vid] More Women want Sex than Man (18sx)

Assalamualaikum dan Selamat sejahtera semua.

Wanita lebih mahukan seks berbanding lelaki.. hehe..
Amaran: Budak-budak bawah umur sila main jauh-jauh... ni cerita orang tua-tua.. hehe
Sebenarnya aku hendak sampaikan sebuah video terbaru yang aku jumpa dalam youtube..
Jom saksikan sama-sama.. hehe..

Berdasarkan komen kat youtube, ada kata muka lelaki itu macam Justin Biber.


p/s: kalau aku di tempat itu.. huhu..

Facebook Comment Source : Ikut Dan Aku

17 komen:

Syafiq Rosli said...

walaweh..haha..seb baik aku tak tengok..

KyêrulL said...

sakit sakit!!

AizA said...

hahahaha... org perempuan akhir zaman... fuhhhhh

CahayaCintaIlahi said...

gilos.. adehhh

eddy said...

hahaha,.... sumpah syiokk... tp actually.. mmg mcm tue pun.....:P

mUm_tAz said...

Tidaaaaaaak..SUngguh memalu kan... gIle ganas...huhuhuh

eyjalukman said...

takut aq nk tgk . haha

Orang Kampung said...

@Syafiq Rosli betul ka tak tgok.? susah nk cya.. hehe

Orang Kampung said...

@KyêrulL ehhh.. hang pulak yg sakit.. haha

Orang Kampung said...

@AizAhaha.. dunia dh trbalik.. hehehe

Orang Kampung said...

@CahayaCintaIlahi hahaha.. mmg gilo pmpuan tu..

Orang Kampung said...

@eddyskrg ni mmg mcm ni dh.. xtau malu dh..

Orang Kampung said...

@mUm_tAz haha.. hang ganas tak? hehe

Orang Kampung said...

@eyjalukman tgok je la.. sbgai rujukan brsama.. hehe

WakafKita11 said...

tu dia aihh..ganas gler pompuan tuh !hahaa

Orang Kampung said...

@WakafKita11 mmg gnas. nafsu kuat tu

Blogging for future said...

ahahhaa...donno la..mybe terlalu geram mamat tue tak layan dia..mybe dat girl tue admire kt dat boy.. :D